A murit după ce a căzut de pe bicicletă

Un bărbat în vârstă de 38 ani, din Ocniţa, şi-a pierdut viaţa, acesta fiind implicat duminică într-un accident. Poliţiştii de la Biroul Rutier Bistriţa au demarat o anchetă în acest caz, deoarece între leziunile suferite de bărbat şi decesul acestuia „există legătură de cauzalitate directă”, se arată în datele furnizate de Poliţia bistriţeană.

Despre moarte bărbatului, poliţiştii din Teaca au fost sesizaţi miercuri dimineaţa, de Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

„Acesta fusese transportat cu ambulanța la Spitalul Judeţean Bistriţa în 9 octombrie, declarând că a căzut cu bicicleta în data de 7 octombrie, în jurul orei 18.00, pe DJ 173 în Ocnița, după care s-a deplasat singur la domiciliu, fără a sesiza poliţia despre eveniment”, precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al IPJ BN.

În urma sesizării, echipa operativă s-a deplasat la faţa locului pentru a efectua cercetări, iar rezultatele vor arăta ce s-a întâmplat în acest caz.

Comentarii

11/10/12 16:13
Den Siao Pin

Ca de obicei politia bistriteana este sesizata fie de spitalul judetean, fie de tanti Lena de la frizerie, fie chiar de betivul asezat de buna voie pe calea ferata.Din boschet ies politistii doar dupa ce aplica taxa TVA celor de pe centura,,,,

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5