Năsăud: 25 de insule ecologice, cu finanțare prin PNRR! Licitația este derulată de Ministerul Mediului!

Primăria Năsăud derulează proiectul „Dotare/amplasare de insule ecologice digitalizate”, depus pe Componenta C3 – Managementul deşeurilor, cu o valoare de 2,225 milioane lei. Achiziţia acestor insule ecologice se realizează la nivel naţional, de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, pe loturi care cuprind mai multe județe, Bistrița-Năsăud fiind cuprins cu Maramureș sau Suceava și Harghita. 

 Practic, pentru cartierul de blocuri U.A.T Oraș Năsăud a solicitat 25 de insule ecologice respectiv: 12 seturi insule ecologice tip 1 și 13 insule ecologice tip 2 după cum urmează:

     Insula Tip 1. Insulă supraterană încasetată cu 5 containere de câte 1.1 metri cubi (mc) pentru toate cele 5 fracții: biodegradabil, rezidual, sticlă, plastic și metal, hârtie și carton.

      Insula Tip 2. Insulă supraterană compusă din 5 containere individuale cu golire în partea inferioară, cu următoarele capacități pentru cele 5 fracții: biodegradabil: între 2 mc și 3 mc; rezidual: între 2 mc și 3 mc; sticlă: între 2 mc și 3 mc; plastic și metal: între 3 mc și 5 mc; hârtie și carton: între 3 mc și 5 mc.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5