Din toamnă,

Nicio stradă fără canalizare, la Beclean

Canalizarea va ajunge din această toamnă pe toate tronsoanele din Beclean, după ce paisprezece străzi din oraş (Bobâlna, Bicaz, Crişan, Codrului, Ion Pop Reteganul, Nicolae Bălcescu, Dobrogeanu Gherea, Toamnei, Primăverii, Liliacului, Nicolae Iorga, Ion Creangă, Parcului şi Coldău) se află de la finalul primăverii în lucrul Masterplanului de extindere şi modernizare a infrastructurii din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Practic, se amenajează acum 2 kilometri de reţele de apă şi 4,6 kilometri de canalizare, contribuind astfel de atingerea obiectivelor generale din proiect: reabilitarea sistemului de distribuţie, colectarea şi tratarea apelor uzate, în scopul conformării la obligaţiile privind calitatea prevăzută în Tratatul de Aderare şi la cerinţele Programului Operaţional Sectorial de Mediu.

În ultimele trei luni s-au efectuat săpăturile, s-au introdus conductele pe traseele proiectate, s-au amenajat căminele pentru racordarea gospodăriilor etc.

Comentarii

30/07/13 16:12
gica

Nu stiu de unde aveti informatiile dar Coldau se face canalizare doar strada principala .
cred ca ati fost rau informati , nu stiu daca a fost cu intentie sau fara .
sa te lauzi cu ceva care nu este realizat ( de dl primar este vb) cred ca este cel putin dezinformare ( ca nu vreau sa zic minciuna)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5