Niciun caz nou de coronavirus confirmat în judeţul nostru! Duminica nu se fac teste!

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, 24.08.2020, sunt 1089 cazuri confirmate de CoVid-19, la fel ca öi duminică.Trebuie spus că duminica nu se fac teste la SJU Bistriţa.
Din păcatem numărul deceselor a crescut la 78. Sunt, însă 920 persoane vindecate, astfel că numărul cazurilor active, cel puţin teoretic, este de 91.
Mai sunt 41 persoane izolate şi alte 323 persoane în carantină.
***
• Până în prezent, 56 cadre medicale (18 medici, 38 asistenți) și 21 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 74 au fost vindecate.
• 82 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, 36 au fost declarate vindecate.
• Șase persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai unui centru de dializă din județ. Trei au fost declarate vindecate.
•15 persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Zece dintre acestea au fost declarate vindecate.
• Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Două au fost declarate vindecate.
 
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5