Accident rutier la ieșirea din Bistrița spre Năsăud

Astăzi, 25 Ianuarie, polițiștii Biroului Rutier au intervenit la un accident rutier, produs pe Drumul Național 17C, intersecție cu strada Gorunului din Bistrița.

Conform primelor date, o femeie de 30 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie, de 44 de ani, din Dumitra.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto de 30 de ani și a unei pasagere din autoturismul condus de femeia de 44 de ani. Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, transmite IPJ BN.

UPDATE: În urma accidentului au rezultat două victime de sex
feminin, conștiente și cooperante.

După stabilizare au fost transportate de un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite. ISU BN
***
Pompierii militari din Detașamentul Bistrița intervin la un accident rutier fără persoane încarcerate anunțate la iesirea din municipiul Bistrița spre orașul Năsăud.
La fața locului a fost alocat și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.
Din primele informații, sunt două autoturisme implicate în accident.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5