Bravo, Gloria! Bistrița-Năsăud are cu ce se mândri! CS Gloria 2018 BN a pierdut dramatic finala EHF European League

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a pierdut finala  EHF European League, fiind învinsă 29-27 de formația norvegiană Storhamar Handball Elite. Cu câteva sute de suporteri în tribune și energie trimisă de acasă,de fanii bistrițeni, echipa noastră a demonstrat că merită acest trofeu, fiind singura echipă din competiție care nu a pierdut niciun meci în această ediția a competiției. Au luptat, dar astăzi altcineva ridică trofeul.

În prima repriză, Nina Bulatovic și Gnonsiane Niombla au primit  cartonaș roșu, dar fetele noastre au gestionat foarte bine momentele când au avut inclusiv dublă eliminare de două minute și și tabela a indicat 15-14. Am început greu a doua repriză, am marcat târziu, iar în momentele decisive nu am avut nici șansă.  

Pentru echipa antrenată de Florentin Pera au marcat Tamires Morena de Araujo -  6, Cristina Laslo-6, Sonia Seraficeanu-5, Seynabou Mbengue  – 4,  Nina Bulatovic – 2, Nicoleta Dincă – 1, Gnonsiane Niombla – 1,Ida Dahl-1, Laura Pristavița – 1.

În poartă, Renata de Arruda a salvat 13 din 39 de aruncări, având un procentaj de 33% , iar Anastasija Babovic – 2 din 4.

***

Renata Lais de Arruda • portarul echipei noastre, a primit premiul de MVP al Final Four-ului EHF European League!

🥅 11/30 (36,67%) parade în Semifinala EHF
🥅 13/39 (33,33%) în finală.
👏 Bravo, Renata! MândriDeTine
Gloria Bistrița-Năsăud este vicecampioană europeană!

 

 

 

 

Comentarii

15/05/24 10:54
Olimpiu Dan

A trecut vremea când Bazaliu perfora poarta de la 9 - 10 m. O tempora...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5