Monica Săsărman (vicepreședinte PSD BN): Patru ani, România a fost pe ”mâinile curate” ale lui Robert Sighiartău

Monica Săsărman, vicepreședinte al Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, a postat, pe pagina de facebook, un mesaj replică la ultimele aluzii făcute de candidatul liberal la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud la sloganul social-democraților.
"Patru ani România a fost pe ”mâinile curate” ale lui Robert Sighiartău. #Rezultat: tun dat bugetului de stat cu achiziția de vaccinuri, bani aruncați cu nemiluita.
În perioada 2017-2021, candidatul Robert Sighiartău a deținut cea mai importantă funcție politică a PNL: #secretar_general.
În anul 2020, într-unul dintre cele mai grele momente pentru oameni, când morții noștri erau puși în saci și aruncați în gropi, nu poți să nu te întrebi care erau soluțiile secretarului general deputat Robert Sighiartău pentru oameni (evident înafară de a-i închide în case, în timp ce ei erau la pahare de băuturi fine) și cum explică, același Robert Sighiartău, tunul dat bugetului de stat în perioada respectivă.
Și pentru că tot este deputat în Parlament, așteptăm să ne spună care sunt soluțiile pe care le-a propus pentru a recupera prejudiciul adus României în perioada în care Guvernul său PNL arunca banii cu nemiluita pe vaccinuri.
Deunăzi chiar citeam un material de presă din care rezulta că acesta nu era străin de ceea ce se întâmpla în sistemul medical.
Așteptăm cu interes explicațiile", a scris Monica Săsărman, pe pagina de facebook.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5