ADI Deșeuri BN: Persoană din Anieș, amendată cu 4000 lei pentru abandonul de deșeuri în natură! Toate puteau fi preluate de Supercom

Nu tolerăm abandonul de deșeuri în natură!

Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud verifică permanent zonele predispuse abandonului de deșeuri în natură fie prin camere de supraveghere video, fie prin controale la fața locului.

În urma unei astfel de acțiuni în zona Anieș, s-a descoperit o zonă poluată prin abandon de deșeuri, iar în urma sesizării Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a identificat și amendat pe cetățeanul V.V.M din Anieș cu suma de 4.000 lei.

Este trist faptul că TOATE deșeurile abandonate de acest individ în natură puteau fi preluate de operatorul de salubritate Supercom atât în baza programului de colectare, cât și pe bază de comandă. Facem eforturi constant să îmbunătățim sistemul de colectare a deșeurilor, facem investiții ca oamenii să aibă infrastructura de colectare – am achiziționat pubele pe fonduri europene, organizăm periodic campanii gratuite de preluare a deșeurilor voluminoase. Este inacceptabil să tolerăm abandonul de deșeuri în natură!

Reciclezi deșeurile – faci lumea mai bună!, a transmis ADI Deșeuri BN.


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5