CCR a respins candidatura la prezidențiale a Dianei Șoșoacă. Reacție dură a europarlamentarului:"Trăiască Legiunea și Căpitanul, care au fost omorâți de aceeași putere jidănească care a acționat și acum'

"În ședința din data de 5 octombrie 2024, Curtea Constituțională, în cadrul atribuției privind respectarea procedurii pentru alegerea Președintelui României, a luat în dezbatere șapte contestații împotriva înregistrării unor candidaturi la alegerile pentru Președintele României din anul 2024.
 În urma deliberărilor, Curtea Constituţională
Cu majoritate de voturi,
– A admis contestațiile formulate de doamna Amalia Bellantoni și domnul Mihai Gheorghe Ursa şi a anulat Decizia Biroului Electoral Central nr.18/D din 3 octombrie 2024 privind înregistrarea candidaturii și a semnului electoral ale doamnei Diana Iovanovici-Șoșoacă la alegerile pentru Președintele României din anul 2024", se arată în comunicatul postat pe pagina de internet a  Curții Constituționale a României. 

Diana Șoșoacă a intervenit în direct, pe pagina de facebook a europarlamentarului Luis Lazarus, și a spus că această decizie arată că este singurul lider suveranist din România. Aceasta s-a referit la implicarea evreilor, a SUA, a Uniunii Europene în această decizie a CCR. 

"S-a adeverit că americanii, evreii și Uniunea Europeană au complotat și au fraudat alegerile din România încă dinainte de a începe. (...) Voi credeați că evreii vor sta cu mâinile în sân?  (...) Dacă asta, a iubi țara și poporul înseamnă a fi extremistă, foarte bine, sunt extremistă. Evreii l-au omorât pe Mihai Eminescu, îi acuz de omorârea lui Iisus, ei sunt ucigașii lui Iiisus și ai lui Eminescu. (...)

Trăiască Legiunea și Căpitanul, care au fost omorâți de aceeași putere jidănească care a acționat și acum. Rușine tuturor!", a transmis Diana Șoșoacă.

***  

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, membru al Biroului Electoral Central, a declarat că Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura la alegerile prezidenţiale, iar duminică, la ora 18,00, BEC va lua în discuţie această solicitare şi va da un răspuns, a scris Agerpres.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5