Florin Sas, noul primar de la Salva, a depus jurământul

La Primăria Salva a fost depus jurământul de către liberalul Doru Florin Sas care a preluat mandatul la conducerea comunei, alături de noul Consiliu Local. Inestirea a fost făcută de către prefectul Teofil Ciorbă.
"Comunitatea de oameni gospodari de pe Valea Sălăuței merită să fie administrată de un tânăr cu viziune, harnic și implicat, care va pune interesele comunei Salva mai presus de orice. Felicitări și mult succes ca primar, Doru Florin Sas " declară preşedintele PNL BN, Ioan Turc, prezent la ceremonie.
" Dragi sălăuani, astăzi am preluat 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 mandatul de 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 al 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐒𝐚𝐥𝐯𝐚! Este o mare onoare și o responsabilitate pe care o îmbrățișez cu tot sufletul. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur că ușa mea va fi mereu deschisă pentru fiecare dintre dumneavoastră. Îmi exprim felicitările către noul Consiliu Local al Comunei Salva și mulțumesc consilierilor care și-au finalizat mandatele pentru implicarea și contribuția lor de-a lungul anilor. Sunt nerăbdător să începem munca și să dăm un nou suflu frumoasei noastre comune. Urmează o perioadă de muncă intensă, dar sunt convins că #împreună vom realiza tot ce ne-am propus. Așa să ne ajute Dumnezeu" este mesajul transmis de primarul Florin Sas.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5