FC Bistriţa ar putea beneficia de fonduri nerambursabile de la CL Bistriţa în valoare de 90.000 lei

Consiliul Local Bistriţa va dezbate, în şedinţa ordinară de joi, proiectul din subdomeniul sportul de performanţă - jocuri sportive, care va beneficia de cofinanţare de la bugetul local al municipiului Bistriţa pe anul 2015.

În perioada 8 - 22 iunie 2015 au fost depuse patru proiecte ale persoanelor fizice, asociaţiilor şi fundaţiilor care solicită finanţare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Bistriţa în domeniul Sport, subdomeniul sportul de performanţă – jocuri sportive, pentru suma de 1.500.000 lei, rămasă nealocată în prima sesiune de selecţie.

Astfel, cerere de finanţare au avut Dan Florin Zărnescu pentru “Baschet de performanţă în Bistriţa 2015”, Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Bistriţa – „Promovarea fotbalului în municipiul Bistrița”, ACS ProVolei Bistriţa - Volei masculin, divizia A2, 2015 şi ACS Fotbal Junior Ardealul Bistriţa – „Fotbal - susţinerea tinerelor talente, investiţie în viitor”.

Proiectele au fost evaluate în data de 15 iulie 2015 de către comisia de evaluare, în atapa a doua - evaluarea calităţii propunerilor de proiect şi evaluare financiară – reuşind să acceadă doar proiectul ACS FC Bistriţa, care a obţinut un punctaj de 62,28 puncte. Propunerea comisiei este de acordare a sumei solicitate, şi anume 89.820 lei.

Suma de 1.410.180 lei, rămasă nealocată, va fi trecută în fondul de rezervă bugetară, constituit în bugetul local de venituri şi cheltuieli al municipiului Bistriţa.

***
FC Bistriţa a terminat pe locul 6 în Liga a IV-a, asta pe fondul problemelor financiare. În schimb, juniorii antrenaţi de Anghel Lăcătuş sunt campionii judeţului.

Comentarii

22/07/15 17:45
Cititor

Iar Primaria si Consiliul Local, azvarle banii publici pentru sponsorizarea unor echipe sportive ? Asta este prioritatea principala a bistritenilor ? De ce nu face Primaria un Referendum de consultare a populatiei bistritene , daca si cata lume ar fi de acord cu asa ceva... Exista la Primarie cativa consilieri Locali, in frunte cu actualul primar, care nu vad altceva, decat numai fotbal, fantani arteziene, focuri de artificii, cantec, joc si voie buna ... !
N-am auzit ca se vrea sponsorizarea ori sustinerea financiara pentru construirea unor camine pentru batrani cu tot felul de boli ale batranetii ( unde oricine poate ajunge ) sau copii orfani ori ai strazii... ori creerea unor unitati de productie cu character lucrativ in care sa fie angajati copiii orfani cand sunt "aruncati in strada " din centrele de orfani la implinirea majoratului , etc. doamne fereste ...
Vesnica poveste , fotbalul si bisericile... nimic altceva .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5