Noi spaţii de recreere

În centrul oraşului Năsăud, mai exact între clădirile Casei de Cultură „Liviu Rebreanu” şi Şcoala de Aplicaţie a CN „George Coşbuc”, de câteva zile s-a finalizat un nou spaţiu de recreere pentru cetăţenii urbei. Părculeţul are şi o fântână arteziană, băncuţe, gazon şi alei cu pavaj în culori vii, copaci care oferă umbră celor care poposesc aici.

„Investiţia este susţinută din fondurile unui program guvernamental de îmbunătăţire a calităţii mediului, în cadrul căruia sunt prevăzute încă trei obiective de acest gen ce urmează a fi date în folosinţă până la sfârşitul anului”, ne-a informat primarul Dumitru Mureşan. Este vorba despre amplasamentul din vecinătatea Pieţei Unirii, Capelei mortuare şi cel din cartierul de blocuri Grăniceri-Sud (bl. C2, 4 – D2, bl. A 4 – B4, bl. 7 ABC -1, bloc C1 – Bistriţei), în zona intersecţiei „la Monument” spre Bistriţa şi Sg. Băi, unde va fi amenajată o altă fântână arteziană. De asemenea, în vecinătatea Pieţei Unirii vor fi amenajate un foişor şi un WC public, iar în zona Capelei mortuare un WC public. Un foişor va completa ambientul din zona bl. A4 – B4. Mai este prevăzută montarea a 35 de lămpi de iluminat public, 48 de coşuri stradale şi 68 de bănci.

Aceste lucrări sunt executate de firma „Dimex 2000 Company” din Rebra, având termen de finalizare data de 4 decembrie 2011, înainte de „Moş Nicolae”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5