Noul an şcolar va debuta cu dreptul la Beclean

Administraţia locală beclenară este preocupată de finalizarea pregătirilor în vederea începerii anului şcolar 2017 – 2018 în condiţii cât mai bune. În aceste zile, lucrările şi activităţile administrative specifice au intrat deja la toate şcolile şi grădiniţele de pe raza oraşului în fazele finale, astfel ca începutul de an şcolar să găsească totul pregătit cum se cuvine.

Pe toată durata verii, autorităţile locale s-au implicat activ în lucrările pregătitoare şi de întreţinere derulate la toate instituţiile de învăţământ şcolar şi preşcolar din oraşul de pe Someş. Au fost desfăşurate acţiuni de igienizare şi curăţenie, acţiuni de verificare şi întreţinere a instalaţiilor şi a bazei tehnico-materiale, alte acţiuni uzuale şi necesare pentru asigurarea unor condiţii cât mai bune în vederea desfăşurării procesului de învătământ.

Tot pe această linie, şeful administraţiei locale, Nicolae Moldovan, a avut de-a lungul verii, discuţii şi întâlniri de lucru cu toate conducerile instituţiilor de învăţământ din Beclean, pentru a afla de ce mai are nevoie fiecare instituţie în parte pentru a începe cum se cuvine noul an şcolar. Directorii şcolilor şi grădiniţelor din oraş i-au prezentat edilului şef situaţia din fiecare instituţie, au fost luate în evidenţă de către administraţie ultimele probleme de soluţionat, concluzia întâlnirilor fiind aceea că toate instituţiile de învăţământ din Beclean şi din cartierele aparţinătoare vor fi pregătite cum se cuvine pentru a-şi primi elevii la cursuri, pe 11 septembrie, odată cu primul sunet al clopoţelului, atât copiii cât şi cadrele didactice având create condiţii bune în vederea începerii anului şcolar 2017 – 2018.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5