Nu ai timp să cumperi cadouri de Crăciun? Comandă cărți online, de la LIBREX!

Luna decembrie a sosit, ceea ce înseamnă că pregătirile pentru Sărbătorile de Iarnă intră în linie dreaptă. Probabil deja te gândești la meniurile pentru Crăciun și Revelion, la invitați, la cum vei decora casa (dacă nu ai făcut-o deja) și la toate clipele frumoase pe care le vei petrece alături de cei dragi. Bineînțeles, să nu uităm și de cadouri! Deși Crăciunul nu ar trebui să fie despre cadouri, ci despre momentele petrecute alături de familie și prieteni, trebuie să recunoaștem că dăruirea și primirea cadourilor au un farmec aparte și chiar pot deveni tradiție de familie.

 Deși ți-ar plăcea să alegi cadourile pe îndelete, suntem siguri că timpul liber nu este tocmai de partea ta. De aceea, probabil ți s-a întâmplat și ție măcar o dată să cumperi cadourile pe ultima sută de metri și să te gândești că poate nu ai ales ce trebuie. Anul acesta, îți propunem să uiți de griji și să comanzi cele mai frumoase cadouri: cărți de la LIBREX. Dintotdeauna, cărțile au reprezentat cadouri extrem de reușite, așa că ai toate motivele să le alegi. Comanda carti online și scapă de aglomerație din magazine, de ore pierdute în trafic și de sentimentul că ai fi putut să îi surprinzi pe cei dragi altfel.

 La LIBREX găsești mii de titluri la prețuri foarte bune, iar luna aceasta cu siguranță te vei bucura și de promoții. Poți alege cărți polițiste, cărți de dragoste, cărți cu tematică de Crăciun, cărți pentru hobby-uri, cărți de istorie, beletristică și așa mai departe. Ba mai mult, poți comanda chiar și pachete speciale, cu serii literare sau care conțin cărți scrise de același autor sau din același gen literar. Orice ai alege, suntem siguri că vor fi cadouri reușite.

 Poți alege să dăruiești atât titluri clasice, consacrate, de la cei mai îndrăgiți autori, dar și volume noi, apărute anul acesta. Printre noutățile de la LIBREX se numără și următoarele titluri: Will, de Will Smith, Mark Manson, Indecent, de Vi Keeland, Bridgerton. În drum spre altar. Povestea lui Gregory. Vol. 8, Nestemata Pierdută, Sapiens. O istorie grafica. Vol. 2 Stalpii civilizației, Zahăr ars și multe altele. Îți recomandăm să intri pe site-ul LIBREX la categoria noutăți și să alegi titlurile care îți atrag atenția și care crezi că s-ar potrivi celor dragi ție.

 Cărțile sunt livrate în cel mai scurt timp de la plasarea comenzii, iar în funcție de momentul în care dai comanda, s-ar putea să primești coletul chiar a doua zi. Astfel, vei avea timp suficient să ambalezi cadourile pentru cei dragi și să te gândești la reacția lor în momentul în care le vor primi.

 Așadar, dacă vrei să îți surprinzi familia și prietenii, alege cărți de la LIBREX! Ai la dispoziție mii de titluri din diverse domenii, așa că indiferent de preferințele celor dragi, vei putea să le dăruiești cărți potrivite!


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5