În revista „Cosmos”, februarie 2012,

O carte pe lună!

Pe domnul Al. C. Miloş l-am cunoscut „din întâmplare” cu toate că eu sunt adepta lui „nimic nu este întâmplător” şi deci nici această întâlnire nu a fost întâmplătoare. Dumnealui în această vară a participat la o conferinţă alături de Contele Incappucciato, doamna Ariana Havah şi doamna Casandra de la Editura Ofreu. Conferinţa a fost organizată de doamna Angela Socolean, prezentatoarea unui post de televiziune local, care se ocupă de viaţa spirituală a Bistriţei. Tot atunci a fost lansată şi cartea d-lui Miloş, „Biblia Reptiliană”, un SF care dezvăluie o părticică din adevărurile istoriei terrane. Inspirat din multe cărţi de prestigiu în domeniu, dar mai ales de cele a lui Zacharias Sitchin, precum „Cronicile Pământului”, „A 12-a planetă”, „Războiul zeilor cu oamenii”, „Trepte spre cer”, „Regate pierdute”, „Întoarcerea la geneză”, Biblia „Cartea lui Enoh”, Coranul, Vedele, Mahabharata şi multe altele, scriitorul ne creionează un scenariu posibil până la un punct. Sigur că o rasă care vrea să domine Pământul îşi va însuşi din start rolul de creatori ai oamenilor prin inginerie genetică.

Cartea ne spune că Anu, zeul şarpe suprem, avea doi fii, Enlil şi Enki, ultimul ocupându-se cu ingineria genetică. Prin aceste inginerii genetice s-a aplicat chipul zeilor şerpi Anunnaki pe omul maimuţă terran, deja existent atunci. Zeii şerpi anunnaki prin linii genealogice şi prin încrucişări genetice succesive şi-au luat chip de om păstrându-şi însă fişele genetice de reptilieni.

Francmasonii din Frăţia Şarpelui ce conduc Biserica Catolică (eu zic religiile în general) o influenţează decisiv ca şi cei din Curtea Regală şi Imperială a Suveranităţii Dragonului cu sediul la Londra.

Simbolurile şerpiliene se află în toată lumea, se află în toate religiile pe toate blazoanele. Asta nu înseamnă că ei sunt creatorii noştri ci numai că şi-au pus şi ei o amprentă pe rasele formate pe Pământ, aşa cum au făcut-o şi alte civilizaţii. Ei sunt o rasă cu un mintal de temut, dar fără niciun pic de afecte, acest lucru ducând la extincţia lor ca rasă. Sigur că Z. Sitchin este un reptilian de temut chiar şi pentru regina Angliei. El a tradus Tăbliţene Sumeriene, care afirmă exact ceea ce susţine lucrarea d-lui Miloş. Cartea este interesantă luată ca o ficţiune sau ca un posibil adevăr parţial al formării rasei umane, scrisă pe alocuri ca un poem cosmic.

Autorul acestei lucrări este un scriitor complet, cu multe lucrări scrise măiestrit, cu multe volume de poezie cosmică, de fapt o poezie a viitorului, cu o inteligenţă scăpărătoare, cultivată şi bine structurată.

Recunoscut de mulţi literaţi contemporani, precum Laurenţiu Ulici, Nicolae Manolescu, Cezar Ivănescu, Ion Hobana şi mulţi alţii, domnul Miloş este un maestru în descâlcirea încâlcitelor poveşti cosmice, un căutător însetat al adevărului, care vine şi-n această carte cu o posibilă parte de istorie a Terrei.

Pentru cine doreşte această carte o poate procura de la Editura şi Librăria Ofreu 2000 Bucureşti, iar pentru relaţii suplimentare sunaţi la numărul de telefon 0753.412009 al autorului.

Vă urez lectură plăcută.

Cecilia David

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5