O nuntă de vis. Naş, chestorul şef Marius Linul. Mesaj emoţionant de la Vlad Miriţă

sursa facebook

" Draga mea surioară, ştiu că ți-ai fi dorit să fiu acolo ....dar sufletul meu se bucură pentru tine, e cu tine și cu toți ai noștri ce acum sunt lângă tine! Casă de piatră! Dumnezeu cu voi pe tot drumul vieții care acum incepe!" este mesajul transmis, la nuntă, de Vlad Miriţă, cunoscutul cântăreț de pop și solist vocal de operă, care a reprezentat România împreună cu Nico la Concursul Eurovision din Belgrad, Serbia în 2008.
Alina Hetrea s-a căsătorit în acest week-end. Anul trecut, în preajma Zilei Naţionale, în ziua în care l-am celebrat pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României, fostul director de Cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud a avut o surpriză de zile mari. Bistriţeanca Alina Hetrea a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. „Cum să te trezeşti şi să îmi furi inelul ca să faci măsurători? Cum să-mi iei inelul împreună cu un ciocan? Cum să mă întrebi dacă vreau să fiu soţia ta într-un pub plin cu oameni? Cum să te pui în genunchi şi să mă faci să plâng ca un copil şi cum să mă laşi tu pe mine fără cuvinte? Da, da, da, Rădulescule... de o mie de ori da. Şi am zis da”, a scris atunci pe facebook, Alina Hetrea.
Alina Hetrea a lăsat Bistriţa pentru a fi consilierul ministrului pentru Dialog Social, Doina Pană, iar mai apoi pentru a fi parte din echipa din Ministerul Agriculturii. De-a lungul timpului, Alina Hetrea a lucrat atât în sectorul public, la Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură Bistriţa-Năsăud, cât şi în mediul privat, la SC Metropolis Grup SRL. Aceasta făcut parte şi din echipa de campanie a lui Radu Moldovan, la alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean. Mirele, Viorel Rădulescu, este şef la Brigada de Crimă Organizată Târgu Mureş.
La nuntă au venit şi colegii de la un ong din Bucureşti, Neamunit, care au purtat costume populare: " Acel moment când se mărită o soră d'a noastră! Am traversat Carpații...suntem in Bistrița, Prezenți! Așteptând mirele, alături de ai nostri! ‪#‎neamunit‬, o familie, o stare de spirit! Casă de piatră Alina ! Dumnezeu cu voi".
după cununia religioasă, petrecerea a avut loc la unul din cele mai luxoase restaurante din Bistriţa. Părinţi spirituali sunt chestorul Marius Linul, şeful Poliţiei Bistriţa-Năsăud şi soţia sa Rodica, de la Biblioteca Judeţeană. O nuntă de vis, cu cântec joc şi voie bună, în care tradiţiile s-au împletiti cu modernul, tortul, dar şi lada de zestre, fiind printre atracţiile petrecerii.
Urăm fericitei perechi mulţi ani cu sănătate, înţelegere şi bucurii!

Comentarii

07/03/16 02:08
Simion

Traditie, identitate, Romania profunda!

07/03/16 23:31
Cristi, Silviu,...

Alina si Viorel sunteti deosebiti, ne-am simtit minunat ! Oameni frumosi, invitati alesi, o atmosfera placuta ..... lada de zestre, momentele si traditiile frumoase de la casa parinteasca, slujba de la biserica .... muzica si petrecerea deosebita de la restaurant, toate alaturi de voi si cei dragi. Multi Ani Frumosi si Sanatosi Impreuna ! Casa de Piatra !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5