O petrecere cu năbădăi la o cabană din Rodna

Trei tineri din comuna Rodna sunt cercetaţi de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală din Sângeorz Băi după ce i-au bătut cu bâtele pe alţi tineri, care se distrau într-o cabană.
Poliţiştii au fost sesizaţi marţi dimineaţa, la ora 05.30, de către Emil B. (24 ani) din Rodna, care s-a plâns că a fost agresat de mai mulţi tineri din Rodna, care apoi au fugit.
„Participanţii au fost ulterior identificaţi de poliţişti şi din primele cercetări, a rezultat faptul că Emil B. se afla la o petrecere împreună cu mai mulţi tineri în cabana lui Grigore O. din Şanţ. Iulian C. de 20 ani, Gavrilă B. de 27 ani şi Raul L., toţi din comuna Rodna, au intrat în cabană şi au aplicat mai multe lovituri cu bâtele lui Octavian L., Alexandru D., Emil B., Rareş T., toţi din Rodna şi lui Gheorghe C. din Rebrişoara, după care au distrus mai multe bunuri în valoare de aproximativ 2.000 lei”, precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.
Bătăuşii sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale care vor fi acordate de medicul legist să fie efectuată încadrarea juridică exactă a faptei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5