O tânără studentă şi-a pus capăt zilelor

O tânără de 20 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud, studentă la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, a fost găsită sâmbătă noaptea spânzurată în camera de cămin, anunţă presa centrală. Tânăra s-a strangulat cu cearceaful legat de uşa de la dulapuri.
Victima, Maria Andreea Buzan, studentă la Facultatea de Teatru şi Film din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, a fost găsită de colega ei de cămin care a anunţat poliţia. Potrivit primelor declaraţii ale colegei victimei, uşa camerei era închisă şi muzica dată la maxim. A chemat poliţia care a spart uşa şi au găsit-o pe tânără spânzurată.
Tânăra era cazată în Căminul XIV, din complexul studenţesc Haşdeu.
„În jurul orei 24.00, a fost găsită o tânără de 20 de ani, B. Andreea, din Bistriţa-Năsăud, studentă la Facultatea de Teatru şi Film, în anul I, spânzurată cu un cearcef de uşa dulapului din camera de cămin. Nu există suspiciuni în ceea ce priveşte moartea fetei. Totuşi a fost dispusă efectuarea necropsiei", a declarat Anca Sidonia Purdea, purtător de cuvânt la IPJ Cluj. Potrivit purtătorului de cuvânt al Universităţii Babeş-Bolyai, Laura Irimieş, tânăra a lăsat două bilete de adio, dar nu ştie ce este scris pe ele, ancheta fiind în curs de desfăşurare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5