Oana Cîrstea (CSM Bistriţa), despre meciul cu Brăila: Vom obţine un rezultat bun, cu ajutorul suporterilor

Sâmbătă, începând cu ora 11:00, echipa noastră va înfrunta în etapa inaugurală a Ligii Naționale de handbal feminin ocupanta locului IV în stagiunea precedentă, HC Dunărea Brăila.

Fetele noastre au prefațat duelul cu echipa antrenată de Costică Buceschi. „O să fie un meci cu o încărcătură destul de mare, având în vedere faptul că este primul meci din campionat și mai ales că îl vom juca acasă. Suntem optimiști și cred că vom obține un rezultat bun la finalul partidei cu ajutorul susținătorilor, care sperăm să fie într-un număr cât mai mare”, spune Oana Cîrstea, pentru pagina de facebook a CSM Bistriţa.  

Va trebui să jucăm cu multă determinare, ambiție și agresivitate în faza de apărare. Va conta foarte mult unitatea de grup. 
Ne dorim foarte mult o victorie, având în vedere faptul că este primul meci pe teren propriu în Liga Națională de handbal feminin. Sperăm să avem parte de susținerea publicului la fel ca în sezonul trecut și vă 
așteptăm într-un număr cât mai mare la sală”, declară Daniela Crap.

Disputa dintre CSM Bistrița și HC Dunărea Brăila va avea loc sâmbătă, 10.09.2016, începând cu ora 11:00. Biletele de acces la această partidă  se pot achiziționa de la casa de bilete situată în incinta Sălii Polivalente, conform programului anunțat pe pagina oficială de Facebook. Pentru o mai bună funcționare a accesului în sală vă sugerăm să veniți la meci cu aproximativ o oră înainte de startul acestuia.

                                                                                                              

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]