Oana Şomfelean, profesor de 10 la Definitivat!

Ministerul Educaţiei a dat publicităţii rezultatele candidaţilor la proba scrisă din cadrul Examenului naţional de definitivare în învăţământ. La nivelul judeţului nostru, a fost obţinută o singură notă de 10.

          Este vorba despre Oana Maria Şomfelean, profesor logoped, care a susţinut proba scrisă la psihopedagogie specială. Aceasta este încadrată la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Bistriţa-Năsăud.

Trei note de 9,8 au fost obţinute de Diana Negrea, învăţător la Şcoala Gimnazială Şieuţ, de Anca Georgiana Ruşti – profesor pentru învăţământul primar la Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa şi de Ionela Năsăudean – profesor pentru învăţământul primar la Şcoala Gimnazială nr. 4 Bistriţa.

          Note de 9,75 au primit Dora Vălean – profesor pentru învăţământul primar la CN „Andrei Mureşanu” şi Veronica Vlaşin – profesor pentru învăţământul primar la Liceul Creştin Logos.

Structura examenului de Definitivat a fost următoarea: etapa I - eliminatorie: a) susţinerea a două inspecţii şcolare de specialitate; b) evaluarea portofoliului profesional personal, denumit în continuare portofoliu; etapa a II-a - finală: o probă scrisă.

Nota obţinută la examen se calculează după formula: ND = (NI1 + NI2 + NP + 7NS)/10, unde ND reprezintă nota la examen, NI1 reprezintă nota inspecţiei de specialitate 1, NI2 reprezintă nota inspecţiei de specialitate 2, NP reprezintă nota acordată pentru portofoliu, iar NS reprezintă nota la proba scrisă, toate notele fiind obţinute de candidat în sesiunea de examen curentă. Nota minimă de promovare a examenului este 8 (opt).

Rezultatele pot fi consultate aici: http://definitivat.edu.ro/generated/files/j/index.html#BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5