În Livezile, liberalii se pregătesc, din nou, de alegeri interne

Obiectivul: Primăria Livezile, cu un alt candidat şi cu o altă echipă

La Livezile este deja format un birou interimar, un birou care îşi va lua munca foarte în serios, iar în timp de o lună de zile, se vor organiza şi alegeri, ca să preluăm din nou, Primăria Livezile. Bineînţeles, cu un alt candidat şi cu o altă echipă, a afirmat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, vicepreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha.

La întrebarea unui jurnalist, dacă fostul viceprimar şi preşedinte PNL Livezile, actualul lider interimar, Traian Simionca, este candidatul PNL pentru Primăria Livezile, deputatul Ioan Ţintean a răspuns, că încă nu este nimic cert, şi a vehiculat numele consilierilor locali PNL, Biro şi Gladin.

,,Deocamdată, nu, Traian Simionca nu este candidatul PNL pentru Primăria Livezile, pentru că în toate comunele se vor face sondaje de opinie, acolo unde avem şanse şi electorat, iar Livezile este o comună, unde avem electorat. Este posibil, ca şi din rîndul consilierilor locali care încă sunt membri PNL şi se situează bine în sondaje, să fie ales candidatul PNL la Primăria Livezile, pentru că sunt vreo doi consilieri, cum ar fi Biro şi Gladin, să fie introduşi în sondaje, să vedeţi că Ţintean nu are nimic cu nimeni de acolo şi Ţintean nu este certat cu nimeni, doar că unii colegi ai noştri nu au vrut să colaboreze cu partidul. Dacă domnii Biro sau Gladin se vor situa bine în sondaje, înaintea lui Traian Simionca, au şanse să candideze, în numele PNL”, a explicat Ţintean.

Deputatul a negat că ar exista vreun conflict între el şi primarul comunei Livezile, Olimpiu Neamţ.

,,Sigur, actualul domn primar s-a situat în afara relaţiilor cu partidul şi a pierdut această şansă. Ţintean nu s-a certat cu nimeni”, a explicat liderul liberal.

Solicitat să comenteze negocierile pe care Olimpiu Neamţ le-ar purta cu PDL, Ioan Ţintean a spus ironic:

,,Ii doresc succesuri, domnului Olimpiu Neamţ!”

Potrivit preşedintelui PNL B-N, deputatul Ioan Ţintean, conflictul de la Livezile este strict problema celor din organizaţia locală, dar orice decizie luată va fi atent monitorizată de la centru.

,,Eu nu ştiu şi nu vreau să mă implic, şi vreau să îl las pe domnul Simionca să-şi organizeze filiala. Dacă face prostii, îl vom opri, dacă în schimb, face totul conform statului, centru îl susţine ca preşedinte. În rest, vă spun, ei au încurcat iţele acolo, ei trebuie să le descurce. Deocamdată, nici hotărârea de Consiliu Local nu este staturară, deoarece s-a luat prin ridicare de mâini şi convocarea a fost făcută telefonic, cu două ore înainte. Am înţeles că cei de la PDL au depus contestaţie, pentru că ei nu au fost convocaţi şi contestaţia se află acum la prefect”, a subliniat Ţintean.

În acest moment, potrivit lui Ţintean, Primăria Livezile a rămas...fără viceprimar.

,,Am înţeles că actualul viceprimar nu se prezintă la post, că nu îl interesează postul, domnul Traian Simionca şi-a luat cartea de muncă, deci nu există deocamdată, viceprimar la Livezile”, a concluzionat Ioan Ţintean.

Traian Simionca a fost demis, acum două săptămâni, din funcţia de viceprimar al comunei Livezile în urma unor disensiuni cu primarul Olimpiu Neamţ. În locul lui, a fost numit liberalul Leon Deac.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5