Opt hoţi prinşi într-o singură zi

Mai multe persoane din judeţ au fost identificate de poliţişti drept principali suspecţi în cazuri de furt. Trei dintre acestea au fost prinse chiar în flagrant, luni seara. Este vorba de Sorin I. (28 ani), Horaţiu H. (14 ani) şi Dan A. (28 ani), toţi din municipiul Bistriţa, care au pătruns în locuinţa unei femei, de unde au sustras mai multe bunuri în valoare totală de 500 lei. Toate bunurile sustrase din imobil au fost găsite asupra acestora şi în autoturismul cu care se deplasau. Potrivit subinspectorului Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, în urma cercetărilor efectuate în cauză, a rezultat că cei trei sunt suspectaţi că, în perioada 25-27 ianuarie, au sustras dintr-un imobil din comuna Şintereag, două cazane din cupru destinate producerii de rachiu natural, pe care ulterior le-au valorificat. Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de 10.500 lei. Cei doi tineri şi minorul au fost reţinuţi pentru 24 ore, urmând să fie făcută instanţei şi propunerea de arestare preventivă.

Luni după-amiaza a fost depistat şi Ovidiu V, în vârstă de 17 ani, din Crainimăt, care a furat 17 bucăţi d ecupru şi mai multe obiecte pentru instalaţii sanitare dintr-un beci de pe strada Aleea Ineu din Bistriţa. Acestuia i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Un grup de hoţi a fost prins de poliţişti, după ce au dat iama în week-end într-o cabană din Domneşti, de unde au furat mai multe bunuri în valoare de 5000 lei. Ioan A. (34 ani), Cosmin H. (14 ani) din Josenii Bârgăului şi Marian H. (24 ani) din Jelna mai furaseră bunuri, în aceeaşi noapte de sâmbătă spre duminică, din alte două cabane din hotarul satului Dorolea. Cei trei au acum dosare de cercetare penală.

Ultimul pe lista de luni a poliţiştilor este Augustin B. (48 ani) din Crainimăt. El este cercetat pentru comiterea a patru furturi de cabluri electrice, comise pe raza comunei Şieu-Măgheruş, în perioada ianuarie- februarie 2011.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5