A organizat jocuri de poker pentru Di Caprio sau Ben Afleck, iar in august vine la Unibet Open Bucuresti

Supranumita ,,Poker Princess’’, Molly Bloom, femeia care a organizat de-a lungul timpului unele din cele mai exclusiviste jocuri de poker din intreaga lume, la care au participat actori celebri precum Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire sau Ben Affleck, si-a anuntat participarea in calitate de invitat special la turneul de poker Unibet Open Bucuresti, care va avea loc in perioada 2-5 august 2018, la bine-cunoscutul hotel JW Mariott Grand Hotel.

Povestea campioanei olimpice la schi care patrunde in lumea pokerului a fost ecranizata in anul 2017 de regizorul debutant Aaron Sorkin. Din distributia filmului fac parte nume sonore, cum ar fi Jessica Chastain, Idris Elba sau Kevin Costner. Cunoscut romanilor sub numele ,,Jocuri secrete’’, filmul este notat cu 7,5 pe IMDB si a fost nominalizat la Oscar pentru ,,Cea mai buna adaptare a unui scenariu’’. Nici nu e de mirare, daca stam sa ne gandim ca in cei aproximativ 10 ani in care a organizat turnee de poker Molly declara ca a vazut persoane care au pierdut chair si 100 de milioane de euro intr-o singura seara, acumuland astfel o experienta de viata fantastica.

In varsta de 40 de ani, frumoasa antreprenoare americanca are in programul de la Bucuresti o conferinta de presa insotita de o semnare de carte, precum si introducerea turneului Queen Rules Ladies, ce se va tine pe data de 3 august.

,,Suntem absolut incantati sa o avem pe Molly la evenimentul nostru de la Bucuresti’’, a declarat Nataly Sopacuaperu, Directorul evenimentului Unibet Open Bucuresti, conform unui articol aparut in presa din strainatate. Aceasta a mai adaugat: ,, "Filmul Molly’s Game a fost foarte apreciat de jucatorii de poker deoarece a adus acest joc pe marile ecrane, iar eu sunt extrem de multumita de faptul ca Molly va deschide evenimentul Queen Rules Ladies. Acesta este o noua varianta a jocului de poker, in care damele vor avea putere mai mare decat regii. Totul face parte din campania demarata de Unibet in privinta egalitatii dintre sexe. Nu puteam avea un invitat mai potrivit decat celebra Molly Bloom, care a stat la baza multor stereotipuri in timp ce era cunoscuta ca Poker Princess.’’

Este cel de-al treilea eveniment Unibet Open ce se va tine la Bucuresti, in combinatie cu PokerFest Romania, iar in acest an Main Event-ul are un buy-in de 1100 €. Se asteapta un numar foarte mare de participanti, deoarece in 2017 s-au contabilizat mai mult de 500 de intrari, fapt ce a dus la acumularea unui fond de premiere de peste 500.000 €. Pe langa Main Event-ul cu buy in de 1.100 €, mai sunt programate High Roller-ul cu intrare in valoare de 2.200 € si multe alte asa numite side-events, dintre care cele mai interesante se anunta a fi cel intitulat Queen Rules, 165 € Monsterstack si 330 € DSO Cup. De asemenea, este programat si un freeroll invitational ,,Battle Royal’’ cu premii de 10.000 €, dedicat jucatorilor de eSports sponsorizati de Unibet.

Evident, si in acest an te poti califica la Unibet Open online, pornind de la sateliti cu buy-in foarte mic. Acestia deja ruleaza zilnic in camera de poker online Unibet. In cazul in care nu stiati, pe langa poker, Unibet ofera clientilor pariuri sportive, pacanele (sloturi) online si, nu in ultimul rand, bingo (singurul loc in care poti juca bingo online in Romania).

Printre cele mai sonore nume ce si-au anuntat deja prezenta la turneul din august se numara Ian Simpson, castigatorul Irish Open, Dara O’Kearney si David Lappin din Irlanda, Espen Uhlen Jorstad, Daiva Byrne, Rauno Tahvonen si dublu castigatorul Unibet Open, romanul Dan Murariu. Pentru un al doilea trofeu Unibet Open este posibil sa se lupte si castigatorii din primele doua sezoane, Traian Bostan (2016) si Marius Pertea (2017).

Nu vor lipsi de la prestigiosul eveniment nici petrecerile, Welcome Drinks Party si Unibet Players Party anuntandu-se a fi incendiare si in acest an.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5