Ovidiu Creţu: Voi fi alături de Gloria Bistriţa

Solidaritate, speranţă şi mai mulţi bani, dacă va fi cazul. Concluzii desprinse din scurtul dialog purtat cu primarul Bistriţei vizavi de soarta CF Gloria Bistriţa.

,,Sunt solidar cu conducerea clubului, pentru că nu este echipa lui Pădureanu sau a nu ştiu cui, este echipa bistriţenilor.

Sper ca aceea Comisie, care se va întruni joi, să invalideze decizia şi să rămânem în Divizia Naţională. Voi fi alături de echipă pentru a fi sprijinită să rămână acolo, iar dacă va fi retrogradată, mă voi implica, cu tot ceea ce pot, astfel încât să o readucem în cel mai scurt timp în prima Divizie, pentru că eu consider că este foarte important ca noi, un orăşel din Transilvania, să avem echipe, cluburi, care să dispute, să joace în prima Ligă, fie că e fotbal, handbal, fie că e vorba de alte sporturi".

Se mai pune problema unui sprijin financiar din partea administraţiei locale, dacă va fi cazul?

,,Încă nu am dat niciun ban (n.r. - CL a alocat, în februarie, 20 de miliarde de lei vechi pentru Clubul de fotbal Gloria Bistriţa), pentru că respect legalitatea, adică nu înţeleg să sprijini pe cineva, comiţând acte ilegale, dar pentru că era o problemă cu clasarea, în şedinţa de CL am modificat condiţiile de acordare a banilor şi eram pe punctul de a da banii.

Ştirea cu retrogradarea a blocat totul, aştept să văd dacă lucrurile se schimbă şi atunci le acordăm prima tranşă.

Dacă nu se schimbă decizia, voi intra cu o altă hotărâre de CL, voi convoca, probabil, o şedinţă extraordinară de CL, în care să analizăm situaţia echipei, să îi invităm şi pe cei de acolo şi să găsim împreună soluţii de a readuce echipa acolo unde îi este locul”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5