Panoramic Colibița, proiect de suflet al companiei Amicii Building, inaugurat oficial! Confortul și relaxarea au parte de un nou concept!

Panoramic Colibița este primul proiect de anvergură în turism dezvoltat de compania Amicii Building din Tiha Bârgăului. Apropiați sufletește de Colibița și mizând pe potențialul turistic enorm al stațiunii turistice, Amicii Building a investit într-un proiect ambițios, unic ca arhitectură și facilități oferite turiștilor. Proiectul Panoramic Colibița a fost gândit împreună de echipa de proiectare proprie, iar construcția, până în cele mai mici detalii, a fost executată de echipele profesioniste de construcții Amicii Building și partenerii noștri de încredere.

Panoramic Colibița oferă turiștilor condiții de cazare excepționale în cele 15 apartamente și 3 camere, asigurând o capacitate totală de cazare de 70 de locuri. Fiecare cameră are designul său propriu, iar trei dintre apartamente au pe terasă jacuzzi.

Este o destinație perfectă pentru familiile cu copii, dar la fel de bine se potrivește și turismului de business. Resortul are o sală de conferințe și un cinematograf cu o capacitate de 43 de locuri, care se poate transforma în sală de curs.

Piscina tip Infinity Pool de la etajul superior este una dintre atracțiile resortului, fiind astfel concepută încât să poată fi utilizată tot timpul anului. Sauna uscată, sauna umedă, salonul de masaj, sala de jocuri, fire pit, aparate fitness pentru adulți și spațiile de joacă amplasate în aer liber și câteva zone discrete de recreere vor face din fiecare sejur unul memorabil.

Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri și o terasă la fel de generoasă, unde turiștii pot lua masa având în față o panoramă superbă asupra lacului Colibița, indiferent de anotimp.

Restaurantul și accesul la toate facilitățile oferite în cadrul resortului se adresează exclusiv turiștilor cazați.

Panoramic Colibița este gata să își primească oaspeții începând de joi, 29 iulie 2021, și vă așteaptă să descoperiți toate detaliile care fac din Panoramic Colibița un resort exclusivist, unde confortul și relaxarea au parte de un nou concept.

Pentru rezervari si detalii suplimentare o sa puteti accesa in urmatoarele zile siteul oficial: www.panoramic-colibita.ro

Nr Fix Telefon Rezervari: 0363 408 918
Nr Mobil Rezervari: 0771 603 358
***
La evenimentul inaugural, au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean-Emil Radu Moldovan, primarul municipiului Bistriţa - Ioan Turc, deputatul Bogdan Ivan, primarii Nicolae Moldovan (Beclean), Doru Crişan (Prundu Bârgăului), Vasile Laba (Bistriţa Bârgăului), Tinu Grapini (Rodna), Viluţ Mezdrea (Poiana Stampei), directorul executiv Teofil Cioarba de la Consiliul Judeţean. Slujba de binecuvântare a fost oficiată de protopopul de Bistriţa, pr. Alexandru Vidican, alături de un sobor de preoţi.
"Ceea ce faceţi dvs. încununează ceea ce noi, cei din administraţia publică, am făcut. Infrastructura de drum, infrastructura de apă şi canal (în licitaţie) rămâneau singure. Vă felicit penmtru ceea ce aţi făcut, pe dvs. şi pe toţi cei care investesc în turism sau în alte domenii. Sunteţi motorul fiecărei comunităţi", a declarat preşţedintele Consiliului Judeţean, care a oferit o Diplomă pentru o locaţie la înălţime.
„E un moment special şi hai să ne gândim ce înseamnă Amicii. În primul rând, o echipă, trei fraţi, care sunt şi prieteni, pe lângă faptul că sunt asociaţi. Sunt amici cu toţi cei care lucrează şi pentru care lucrează. Amicii înseamnă seriozitate, respectarea cuvântului dat, ingenioyitate, viziune şi foarte mult bun simţ”, a transmis primarul Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5