Paşapoarte BN: Numărul cererilor a crescut cu peste 2000 faţă de anul trecut, o treime provenind din alte judeţe

Şeful Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple, Floarea Păvălean,  a anunţat, în cadrul Colegiului Prefectural, că faţă de perioada similară a anului trecut au fost depuse cu 2000 mai multe cereri de eliberare a paşaportului. Aceasta a anunţat că a făcut demersurile pentru asigurarea serviciilor în perioada estivală, când va fi un flux mare de persoane.

          În fapt, a fost făcută o solicitare la Direcţia Generală a Paşapoartelor, în vederea solicitării suplimentării cu o staţie pentru preluarea cererilor, pe perioada sezonului estival.

          În context, prefectul Ovidiu Frenţ a menţionat că peste 30% dintre cetăţenii care accesează serviciile de la Paşapoarte sunt din alte judeţe. „Este remarcabil pentru colegii mei care lucrează la acest serviciu. Profit de această ocazie să le mulţumesc tuturor colegilor din cele două servicii comunitare – Paşapoarte şi Permise/Înmatricultări – pentru efortul deosebit, mai ales în această perioadă estivală când se întorc foarte mulţi români din străinătate. Dacă am puţine satisfacţii din această funcţie de prefect, unul din motive este acela că am reuşit implementarea unui sistem de programare online la cele două servicii, care au rezolvat multe probleme ale cetăţenilor”, a declarat prefectul Frenţ.

Comentarii

01/06/18 09:58
Bistritean

Sa intelegem ca se poate obtine pasaport in orice judetz , indiferent unde avem domiciliul ... ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5