Patronul Hotelului Diana a fost arestat

Patronul Hotelului Diana a fost arestat preventiv, iar directoarea a fost pusă sub control judiciar.
" Magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 zile față de bărbatul de 61 de ani, cercetat pentru proxenetism și control judiciar pentru 60 zile față de femeia de 55 de ani. Totodată, față de persoana juridică, magistrații au dispus luarea măsurilor preventive a interzicerii inițierii, ori după caz, suspendării procedurii de dizolvare sau lichidare a persoanei juridice, respectiv a interzicerii unor operațiuni patrimoniale, susceptibile de a antrena diminuarea activului patrimonial sau insolvența persoanei juridice și o cauțiune în valoare de 50.000 de lei în vederea garantării executării măsurilor preventive" transmite Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud .
....................
Aproape 50 de polițiști au descins la hotel Diana din Bistrița, marţi. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și au efectuat cercetări într-un dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de proxenetism. "Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că un bărbat de 61 ani, din Bistrița, în calitate de administrator al unui hotel din Bistrița, ar fi înlesnit practicarea prostituției, prin punerea la dispoziție a camerelor hotelului unor femei care practică prostituția, fără a le înregistra în registrul de evidență a persoanelor cazate. Totodată, în cursul anului 2019, o femeie în vârstă de 55 ani, în calitate de director al aceluiași hotel, ar fi tolerat și facilitat practicarea prostituției în incinta unității de cazare, în sensul că ar fi instruit recepționerii cu privire la tarifele practicate și nu ar fi denunțat practicarea prostituției în incinta hotelului către autorități", se arată în comunicatul IPJ BN.

În cadrul cercetărilor efectuate pentru documentarea activității infracționale, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, de la Investigarea Criminalității Economice, Criminalistic și Acțiuni Speciale au efectuat percheziții în hotel. Astfel, au ridicat mai multe înscrisuri cu valoare probatorie. Tot la percheziții, au mai fost depistate două persoane care se aflau sub influența substanțelor psihoactive, fapt confirmat în urma testării cu aparatul Drug Test. A fost întocmit dosar penal care a fost înaintat către D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud. Au fost conduse la sediul inspectoratului, pentru audieri, 25 persoane. Cercetările continuă de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Activitățile desfășurate au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5