Patrulare pentru paza recoltelor

Jandarmii Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Năsăud au fost nevoiţi să intervină pentru aplanarea unui scandal izbucnit între un localnic şi o persoană din localitatea Dorohoi. În urma constatării faptelor jandarmii au trecut la sancţionarea scandalagiilor.

Astfel Alexandru L. de 20 de ani din Dorohoi a fost sancţionat cu 200 de lei amendă iar Lucian V. de 17 ani din Năsăud cu 100 de lei amendă.

Jandarmii Detaşamentului Mobil Bistriţa au avut de-a face cu furtul de lemne, surprinzându-l pe Aurel M. de 51 de ani din Lunca Leşului în timp ce transporta material lemnos fără acte de provenienţă.

Astfel având în vedere faptul că a încălcat HG nr. 427 din 2004, privind circulaţia materialelor lemnoase şi controlul circulaţiei acestora, art.3, lit.h, acesta a fost sancţionat cu avertisment scris.

"Având în vedere faptul că roadele recoltelor încep să se arate, toamna făcându-şi deja simţită prezenţa, jandarmii vor efectua acţiuni de patrulare în colaborare cu poliţiştii din zonele rurale, în vederea preântâmpinării unor fapte de natură infracţională", comunică ofiţer relaţii publice, lt. Georgeta Căşvan.

Ca urmare cu preponderenţă în localităţile Teaca şi Pintic şi zonele aferente se vor organiza acţiuni de patrulare în această perioadă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5