PC B-N a început să strângă semnături pentru susţinerea candidaţilor la Parlamentul European

Conducerea Partidului Conservator, filialele teritoriale precum şi aleşii locali ai partidului au decis, prin vot, ca la alegerile europarlamentare să meargă pe liste comune cu PSD şi au adoptat şi o rezoluţie pri¬vind opţiunea organizaţiilor judeţene privind strategia politică şi organizato¬ri¬că în perioada următoare. Modificarea tehnică în ceea ce priveşte alianţa de la alegerile de la europarlamentare este că PC va participa alături de PSD ca alianţă electorală, şi nu politică.

Potrivit prevederilor legale la alegerile europarlamentare pot participa acele formaţiuni politice care sunt înregistrate şi care reuşesc să strângă 200.000 de semnături în teritoriu, până la data de 7 aprilie.

Preşedintele PC Bistriţa, Gheorghe Pop, a declarat, că deja s-a demarat acţiunea strângerii de semnături pentru alegerile europarlamentare din aceasta vară.

„Am început strângerea de semnături la nivelul municipiului pentru a susţine candidaţii de pe lista pentru Bruxelles. Ne mobilizează şi faptul că pe această listă se află şi Ioan Mircea Paşcu, fostul ministru al Apărării, un om deosebit de bine pregătit, ca şi Adrian Severin, un alt candidat. Noi, conservatorii, avem şansa de a sprijini aceste candidaturi. În campania de strângere de semnături, vom încerca să explicăm ce rol au europarlamentarii şi ce pot face ei pentru ţară. În această perioadă de criză, ne îndreptăm atenţia spre Bruxelles”, a afirmat Gheorghe Pop.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5