Cupa Penitenciarului la fotbal

Penitenciar II a câştigat cupa

Cu ocazia aniversării Sfinţilor Petru şi Pavel, ocrotitorii penitenciarelor, conducerea Penitenciarului Bistriţa a organizat cu acest prilej competiţia fotbastică “Cupa Penitenciarului”.

La această întrecere au fost invitate următoarele echipe: Poliţia Comunitară, Jandarmi, SRI, Pompieri, Brigada 81 Mecanizată, Justiţia, Penitenciar I şi Penitenciar II.

În ultima zi de desfăşurare a jocurilor, mai precis joi, 25 iulie, de la ora 16,00, s-a disputat finala mică, între echipele Pompieri şi Poliţia Comunitară. După o partidă, destul de disputată, au câştigat Pompierii cu 5-2 prin golurile marcate de Tanco (3), Ghiţ (1), Pop (1), iar de la Primărie – Şiman şi Voivod.

În marea finală, de la ora 17,00, s-au întâlnit echipa a doua a Penitenciarului şi Jandarmii. Am asistat cu toţii la un joc foarte frumos prestat de ambele echipe, în dauna celor patru goluri primite de Jandarmi.

Pentru Penitenciar II au marcat: Săsărman (2), Roşca (1), Vâjea (1).

La final, comandantul Penitenciarului Bistriţa - Lucian Şiman, alături de Emil Rus, preşedintele Asociaţiei Sportive Dacia, a Penitenciarului au oficiat premierea sportivilor.

Locul I – Penitenciar II, locul II – Jandarmi, locul III – Pompieri şi locul IV – Poliţia Comunitară.

Au mai fost premiaţi: cel mai bun portar – Curcă Daniel (Jandarmi); cel mai tehnic jucător – Horga Marius (Pompieri); golgeterul competiţiei – Săsărman Silviu (Penitenciar); cel mai fidel suporter – Toma Ioan; diplomă de fair-play – SRI; cel mai tehnic jucător – Albu Florin (Jandarmi).

Au mai primit diplomă de participare – Justiţia, Brigada 81 Mecanizată şi Penitenciar I.

De menţionat că locurile 1, 2, 3 au primit pe lângă diplome, cupe şi sume de bani.

La final, comandantul unităţii Lucian Şiman a ţinut să felicite echipa câştigătoare, mai mult că aceasta a fost a Penitenciarului, celorlalte echipe participante pentru fair-play-ul desăvârşit de care au dat dovadă toţi jucătorii participanţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5