Percheziţii în judeţ, la 15 persoane bănuite de furt din locuinţe, cu un prejudiciu de 372.100 de lei

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud efectuează, la această oră, 15 percheziţii pe raza judeţului, fiind vizate locuinţele unor persoane fizice bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat. Peste 70 de poliţişti participă la acţiune, anunţă Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

„Poliţiştii de investigaţii criminale, investigarea fraudelor, ordine publică, criminalistică şi acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud efectuează 15 percheziţii domiciliare la domiciliile a 15 persoane, cu vârste cuprinse între 25 de ani şi 47 de ani, din judeţele Bistriţa-Năsăud şi Timiş, bănuite de comiterea unor furturi din locuinţe.
Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, în care poliţiştii fac cercetări cu privire la activitatea a 15 persoane fizice, bănuite de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada 20 septembrie- 24 septembrie 2014, cei în cauză ar fi sustras sume de bani şi bijuterii din şase locuinţe, situate în municipiul Bistriţa, oraşul Năsăud, precum şi localităţile Salva şi Telciu, cauzând un prejudiciu de aproximativ 372.000 de lei”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale- I.G.P.R. La activităţi participă şi jandarmi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5