Peste 230 de persoane aflate în izolare, verificate de forţele de ordine!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița și Poliției Locale, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi și reprezentați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență au continuat verificările cu privire la modul de respectare a măsurilor de izolare și carantină, dispuse prin decizii ale Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud.

În acest context, în municipiul Bistrița au fost efectuate 446 de verificări, dintre care 232 la persoane aflate în izolare, restul fiind la persoane față de care s-a dispus măsura carantinei la domiciliu, nefiind constatate nereguli.

De asemenea, în intervalul orar 15.00-19.00, tot în municipiul Bistrița, a fost desfășurată o acțiune la care au participat polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, Biroului Rutier, în colaborare cu jandarmi. Activitățile au vizat verificarea modului de respectare a prevederilor legale în contextul stării de alertă și pentru prevenirea răspândirii Sars-CoV2, prevenirea comiterii faptelor antisociale, precum și a accidentelor rutiere.

Astfel, în municipiul Bistrița, au oprite pentru control mai multe autovehicule, au fost legitimate 35 de persoane și verificați 14 agenți economici, iar pentru abaterile constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în cuantum de 1000 de lei, iar ca măsură complementară a fost retras un certificat de înmatriculare, transmite IPJ BN.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5