Peste 400 posturi vacante, oferite de angajatorii bistriţeni la Bursa generală a locurilor de muncă

Ne vedem joi, 14 aprilie, la Bursa generală a locurilor de muncă, eveniment organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud, care se va desfăşura la Colegiul Tehnic “Grigore Moisil” din Bistriţa, str. Rodnei, nr.23, începând cu ora 10,00.

Până la această dată şi-au anunţat participarea la bursă un număr de 45 de agenţi economici, care oferă 423 locuri de muncă vacante. Pentru persoanele cu studii superioare, cele mai multe locuri de muncă vacante sunt disponibile în profesiile de inginer mecanic; programator producţie; director vânzări; inspector resurse umane; proiectant inginer mecanic; director economic; statistician; proiectant inginer aeronave; inginer maşini unelte; inginer electric; inginer instalaţii; manager marketing; şef servicu resurse umane; inginer producţie; auditor intern; inginer calitate; inginer prelucrări metalurgice; inginer electromecanic”, precizează directorul executiv Otilia Râpan al AJOFM BN.

Pentru persoanele cu studii medii şi profesionale, cele mai multe locuri de muncă vacante sunt disponibile în meserii de electrician,  operator la maşini CNC, lăcătuş mecanic, strungar, sudor, laminator, mecanic de întreţinere, şlefuitor, frezor universal, şofer de autoturisme şi camionete, operator roboţi sudură, gestionar, agent comercial, bucătar, operator date, şef coloană auto, asistent manager, mecanic auto, spălător auto, tâmplar profil lemn, confecţioner tricotaje, bucătar, ospătar, casier, muncitor necalificat.

***  

Altfel, în perioada 4-15 aprilie, Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană organizează o serie de evenimente adresate în special angajatorilor, sub egida “European Employers’ Days”.

Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă. Această inițiativă a SPO va sublinia importanța angajatorilor ca fiind unul dintre cele mai relevante grupuri țintă, fiecare stat membru concentrându-se asupra nevoilor specifice pieței muncii.

ANOFM va participa la eveniment prin acțiuni specifice, respectiv organizarea bursei generale a locurilor de muncă și discuții cu patronatele și sindicatele reprezentative la nivel național, în vederea îmbunătățirii colaborării și întărirea parteneriatelor cu angajatorii.

Comentarii

12/04/16 19:22
SAPLACAN AURORA V.

POSTURI VACANTE

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5