Peste 830 de amenzi aplicate de poliţişti, în ultimele cinci zile

În perioada 25-29 decembrie 2013, poliţiştii bistriţeni au constatat peste 30 de infracţiuni şi au aplicat peste 830 de amenzi, anunţă Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud, prin intermediul unui comunicat de presă.

Astfel, au fost constatate 14 infracţiuni în flagrant, 11 la regimul circulaţiei rutiere, 10 de natură judiciară şi o infracţiune la regimul materiilor explozive. De asemenea, poliţiştii au aplicat 837 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 140.190 de lei şi au confiscat bunuri în cuantum de 2.650 de lei.

Au fost aplicate 675 de contravenţii pentru nerespectarea/încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, 149 de contravenţii privind faptele de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, respectiv activităţile comerciale ilicite, o contravenţie la regimul silvic, o sancţiune contravenţională privind paza obiectelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi 11 sancţiuni contravenţionale pentru abateri constatate la alte acte normative.

Poliţiştii bistriţeni vor acţiona pe raza judeţului şi în perioada minivacanţei de Anul Nou în vederea prevenirii producerii de accidente rutiere sau blocaje precum şi a comiterii de fapte antisociale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5