Petrică Hogiu, vicecampion naţional de schi fond – role

Eni Fogarasi

La finele săptămânii trecute, la Cheile Grădiştei – Fundata a avut loc Campionatul Naţional Schi Fond Role, rezervat juniorilor şi seniorilor, Bistriţa fiind reprezentată de sportivi de la Clubul Sportiv Municipal şi Liceul cu Program Sportiv Bistriţa.

          Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Petrică Hogiu de la CSM Bistriţa, care a obţinut titlul de vicecampion naţional în probele de 10 km pantă, 10 km clasic şi 15 km liber. Alin Cioancă de la CSM Bistriţa a trecut al treilea linia de sosire în proba de 10 km pantă, a obţinut locul IV în proba de clasic şi locul III în proba de liber. Cei doi sportivi antrenaţi de prof. Rodica Drăguş sunt componenţi ai lotului olimpic de schi fond.

          La junioare II, LPS Bistriţa le-a avut în concurs pe surorile Ioana Georgiana şi Maria Andreica. Ioana Georgiana Andreica a încheiat toate cele trei probe (pantă, clasic şi liber) pe locul V. Sora ei geamănă,  Maria Andreica a depăşit-o pe Ioana în toate probele, ocupând locul IV.

          „Cele două sportive au calităţi deosebite. Cu multă muncă şi perseverenţă, vor putea obţine rezultate bune pe viitor”, ne-a declarat antrenorul Rodica Drăguş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5