Piese auto originale – oferta StoAuto

Zilele în care trăim ne pun uneori în situaţii extrem de stresante. Agitaţia şi stresul sunt la ordinea zilei, munca depusă necesită uneori şi deplasare şi astfel apare nevoia unui autoturism. În trecut un moft, acum o necesitate absolută pentru deplasare, datorită confortului şi convenienţei pe care o oferă, un autoturism necesită de asemenea şi întreţinere.

                Misiunea întreţinerii şi păstrării pe o perioadă îndelungată a funcţionalităţii unui autoturism necesită nu doar reviziile periodice anuale sau bianuale, ci şi schimbarea pieselor uzate, efectuarea schimburilor de ulei şi filtre la intervalele de timp sau de kilometri parcurşi recomandate şi lista poate continua. În virtutea nevoii unei întreţineri corespunzătoare StoAuto RO vine cu o soluţie ideală: piese auto originale pentru mărci de autovehicule din cele mai uzuale: Volkswagen, Skoda, Audi şi Seat.

                Piaţa online se dezvoltă exponenţial chiar de la o zi la alta, iar această tendinţă este respectată şi de segmentul alocat pieţei pieselor auto. Trendul către online înregistrat la români pentru găsirea pieselor auto dorite este în continuă creştere, astfel StoAuto se aliniază cu acest trend şi pune la dispoziţia doritorilor varianta rapidă şi eficientă a comenzilor online. Avantajul acestora este dat atât de timpul considerabil mai scurt necesar plasării unei comenzi – deplasarea de la o reprezentanţă auto sau la un magazin specializat necesită timp mai mult – dar şi tarife mai reduse – în majoritatea cazurilor piesele auto originale comandate online ajung să coste cu până la 20% mai puţin decât cele cumpărate direct din magazin.

                Firmă importatoare de piese şi accesorii auto pentru mărcile consacrate Skoda, Audi, Seat şi Volkswagen, StoAuto deţine atât un stoc de piese originale pentru nevoile imediate ale proprietarilor, şoferilor ori mecanicilor, cât şi disponibilitatea pentru comandă de piese auto originale. Tot ceea ce ţine de îngrijirea autoturismului şi întreţinerea sa poate fi găşit la StoAuto: de la anvelope până la plăcuţe de frână ori piese de motor, de la filtre şi uleiuri până la accesorii de cosmetizare a interiorului, gama de produse este una extrem de diversificată pentru a satisface orice exigenţe ale clienţilor.

                Garanţia calităţii produselor este oferită la StoAuto prin faptul că piesele şi accesoriile oferite sunt originale, fiabile şi performante. Durata lor de utilizare este una prelungită, fapt ce nu este valabil pentru piese găsite prin dezmembrări sau în variantă second-hand.

                Modalitatea de livrare a pieselor este o altǎ facilitate oferită de cei de la StoAuto. Spre deosebire de comenzile plasate în reprezentanţe auto sau magazine specializate, promptitudinea livrării pieselor este garantată de folosirea firmelor de curierat, care asigură disponibilitatea pieselor chiar în 24 de ore de la plasarea comenzii. În acest fel proprietarii nu mai trebuie să aştepte două sau chiar trei săptămâni pentru a intra în posesia piesei auto dorite – cum se întâmplă în unele din cazuri.

                Oferta bogată de piese auto originale de la StoAuto este ceea ce satisface orice exigenţe, astfel oricine poate găsi piesele auto dorite foarte uşor prin intermediul magazinului online, intrând în posesia acestora rapid şi uşor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]