Pieton accidentat la Viișoara, de o ambulanță!

Update: Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a găsit la locul solicitării o victimă de sex masculin, in stop cardiorespirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare și, din fericire, organismul bărbatului a răspuns manevrelor aplicate în protocolul de resuscitare. A fost stabilizat și evacuat cu semne vitale la UPU SMURD Bistrița, a anunțat ISU BN.

În aceasta seară, în jurul orei 18:20, o ambulanță tip A2, aparținând SAJ-BN, a fost implicată într-un eveniment rutier, in localiatea Viișoara, iar din accident a rezultat o victimă -pieton. Ambulanța nu circula cu semnale de avertizare sonore, deoarece derula un transportul la domiciliu (misiune non-urgență, prioritate 4) a unui pacient externat de la Institutul Inimii Cluj-Napoca. La accident a fost alocat echipajul de terapia intensivă SMURD.
Nici ambulantierul SAJ-BN, nici pacientul transportat nu au suferit leziuni. Pacientul transportat de la Cluj a fost preluat de o alta ambulanță SAJ-BN, cu care si-a continuat drumul către domiciliu, a transmis dr. Muzsi Annabella, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.
****

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD intervine în localitatea componentă Viisoara, municipiul Bistrița la un accident rutier. Un pieton a fost accidentat de un autovehicul, iar din primele informații, victima este în stare de inconștiență. Interventia este în dinamică, anunță ISU BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5