Podul de pe Someş, curăţat de părintele Rus Vasile şi neposeni

Parohia Ortodoxă Nepos a organizat o acţiune de curăţire a podului de pe râul Someş de peturile de plastic şi rezidurile adunate în preajma podului.Au participat la această acţiune slujitorii parohiei: preotul Rus Vasile,clopotarul Grivase Ioan şi membrii ai Consiliului Parohial ,alături de tineri din Nepos care au răspuns chemării de a da viaţă naturii.Pe o rază de 500 de metri au fost adunate peste o tonă de reziduri. La sfârşitul acţiunii ca mulţumire pentru ajutorul primit tinerii parohiei au fost dăruiţi cu bunătăţi şi dulciuri.
"Misiunea de a apăra natura este una sfântă , omul este chemat să stăpânească peste natură slujind-o şi îngrjindu-o .Biserica este promotorul unor valori în societate şi este chemată în fiecare epocă să îşi împlinească menirea. Ea trebuie să se angajeze fără nici o rezervă în promovarea valorilor care susţin şi protejează natura. Biserica trebuie să devină un model de abordare ecologică pentru societate" declară preotul Rus Vasile.

Comentarii

10/04/14 15:12
Grigore Cotul

Mă bucur să-l ”revăd” pe părintele Vasile Rus! Om fain și harnic! Amintirile noastre sunt legate de Aluniș, comuna Zagra! Multă sănătate că inițiativă are 200%!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5