Poliția alături de elevii din Bistrița, Ilva Mare și Năsăud, în cadrul programului „Școala Altfel”

Comunicat de presă

În cadrul programului național „Școala Altfel”, polițiștii din Bistrița-Năsăud au desfășurat activități interactive și educative cu aproximativ 500 de elevi și preșcolari din Bistrița, Ilva Mare și Năsăud. Scopul principal al acestor activități a fost promovarea siguranței rutiere și prevenirea criminalității în rândul tinerilor.

Astfel, polițiștii de la Biroul Siguranță Școlară, Prevenirea Criminalității și cei ai Serviciului Rutier au organizat întâlniri în care au discutat cu elevii despre importanța respectului și responsabilității în comunitate, despre recunoașterea și evitarea situațiilor de pericol, precum și despre modalități de colaborare cu autoritățile pentru a asigura un mediu sigur în jurul școlii și pe traseul spre școală.

De asemenea, polițiștii au utilizat un covor interactiv pe linia rutieră pentru a oferi elevilor o experiență practică și captivantă în ceea ce privește respectarea regulilor de circulație.

Indiferent de temele abordate, mesajul transmis de către polițiști a fost unul clar: siguranța copiilor acasă, pe drumul spre școală și la școală este o prioritate a polițiștilor.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5