Politicienii preiau initiativele clubului Rotaract

Ziarul Rasunetul, prin articolul Vip-urile bistritene invitate sa alerge pentru sanatate a adunat cele mai multe like-uri

O initiativa a Clubului Rotaract a fost finalizata si anume campania "Aleargă spre sănătate! Club Rotaract sprijină sportul",iar un alt proiect marca Rotaract i-a amploare!
Prin practicarea unui sport si construirea unei baze sportive , sanatatea populatie se va imbunatatii, in special in randul tinerilor .Asta inseamna mai putine medicamente si mai putini bani pentru industria farmaceutica,care este o mare afacere actuala si o dezinformare a populatiei cu privire la medicamentele aparute peste noapte , diversificate si de toate culorile. Ziarul Rasunetul, prin articolul publicat http://www.rasunetul.ro/vip-urile-bistritene-invitate-sa-alerge-pentru-s... a adunat cele mai multe like-uri ,73 la numar, numar record care arata ca tinerii bistriteni au nevoie de baze sportive.
Sa nu uitam ca avem tineri bistriteni skateri, rolleri chiar si practicanti de parkour, care este un sport nou pe plan mondial aparut si in Bistrita .Ei au nevoie de un skatepark nou pentru antrenamente , in care sa-si poata desfasura activitatile .In momentul de fata exista asa numitul skatepark, in zona Sali Polivalente, un loc defavorabil si lasat in paragina.Clubul Rotaract are initiativa construirii un skatepark in masura in care primarul orasului va pune la dispozitie un spaniu central, cu ajutorul clubului nas Rotary se va putea construi un skatepark de talie mondiala ,atat de mult dorit de practicantii de sporturi urbane.
In Romania activitatile de genu nu sunt promovate indeajun.Suntem intro lume moderna si dupa cum observam nu este reclama televizata sau film in care sa nu apara un breaker dansand un roller in actiune sau o activitate urbana.Noi credem ca trebuie sa-i ajutam pe acesti tineri si totodata sprijinim proiectul pentru construirea unui skatepak modern la Bistrita.
Puteti urmari activitatile Clubului Rotaract pe facebook:http://www.facebook.com/RotaractBistrita

Coordonator proiect,
Neamti Raul Ciprian

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5