Poliţist rănit în Pasul Tihuţa

Un agent de poliţie din cadrul Serviciului Rutier a fost rănit uşor iar un şofer a suferit leziuni grave, în urma unui accident petrecut pe DN 17, în Pasul Tihuţa. Poliţistul rutier cerceta un alt eveniment, moment în care un alt autoturism a derapat, rănind agentul şi un conducător auto.

Marţi dimineaţa, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în localitatea Mureşenii Bârgăului pe DN 17, pe sensul de mers Vatra Dornei - Bistrița, conducătoarea auto Marinela C. (33 ani) din Botoşani a pierdut controlul volanului şi a intrat în parapetul din dreapta direcţiei de deplasare.

La faţa locului s-a deplasat un agent de poliţie din cadrul Serviciului Rutier şi, în timp ce acesta efectua testarea conducătoarei auto cu aparatul etilotest, din spate, pe aceeaşi direcţie de mers, au fost surprinşi şi accidentaţi de o autoutilitară condusă de Viorel S. (42 ani) din judeţul Suceava. Potrivit subinspectorului Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, şoferul sucevean nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu mâzgă şi a colizionat autospeciala de serviciu.

“Din accident au rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto, rănirea uşoară a agentului de poliţie şi avarii materiale la cele două autovehicule. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, s-a constatat că primul autovehicul nu era dotat corespunzător cu anvelope de iarnă, motiv pentru care conducătoarea auto va fi sancţionată contravenţional. Cercetările continuă de Serviciul Rutier sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, menţionează subinspectorul Antonela Gorgan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5