Polițiștii bistrițeni au oferit în trafic mărțișoare şi recomandări!

IPJ BN

Ca în fiecare an, de 1 Martie, poliţiştii rutieri s-au “înarmat" cu mărţișoare și recomandări preventive, pe care le-au oferit conducătoarelor auto aflate în trafic, în municipiul Bistriţa, precum şi Năsăud, Beclean şi Sîngeorz-Băi.

De o surpriză plăcută au avut parte și doamnele sau domnișoarele care au avut treabă la ghișeele Inspectoratului de poliție Județean Bistrița-Năsăud, fiind întâmpinate cu urări frumoase și mărțișoare menite să aducă primăvara în suflet și un zâmbet pe chip!

Odată cu simbolurile primăverii oferite femeilor aflate la volan, poliţiştii rutieri au adresat acestora şi recomandări de care trebuie sa ţină cont, pentru a nu fi implicate în evenimente rutiere nedorite.

De asemenea, polițiștii de prevenire le-au oferit celor oprite în trafic,  Ghidul Siguranţei Victimelor Violenţei în Familie, realizat în cadrul campaniei ”Aripi Frânte”.

Cu prilejul Zilei Mărțișorului, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor multă sănătate, fericire şi o primăvară frumoasă! 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5