Poliţiştii locali, în ajutorul familiilor nevoiaşe

Poliţa Locală a municipiului Bistriţa, în colaborare cu Sindicatul poliţiştilor locali Bistriţa, au efectuat în preajma sărbătorilor de Paşti o acţiune de caritate, în vederea sprijinii familiilor nevoiaşe.

Au fost sprijinite astfel, cu sume de bani şi alimente, o familie aflată la Centrul de Plasament Bistriţa (doi adulţi şi patru copii minori), două familii din localitatea Sărata (doi adulţi şi cinci copii minori, respectiv doi adulţi şi şapte copii minori), ale căror locuinţe au fost distruse în incendii, dar şi o familie din localitatea Viişoara (un adult şi 13 copii minori), ne informează reprezentanţii administraţiei locale.

Sumele de bani au provenit din donaţii ale angajaţilor şi membrilor de sindicat, iar cu o parte din aceşti bani au fost cumpărate alimentele donate.

În această activitate s-a implicat şi Sindicatul „Şoimul” al poliţiştilor locali din municipiul Botoşani, care a furnizat o mare cantitate de îmbrăcăminte ce a fost oferită familiilor menţionate.

În aceeaşi perioadă, 10 poliţişti locali au donat sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistriţa, iar tichetele de masă primite au fost destinate aceloraşi familii.

Sursa: www.primariabistrita.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5