Poliţiştii, scutul pădurii

În baza planului de măsuri “Scutul pădurii 2013”, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, poliţiştii au desfăşurat mai multe acţiuni în sistem integrat.
Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu specialişti din cadrul ITRSV Cluj-Napoca, au executat o acţiune pe linia controlului circulaţiei şi provenienţei materialului lemnos pe Valea Ilvelor, ocazie cu care au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.000 lei, conform Legii nr.171/2010 şi au confiscat cantitatea de 32 m.c. lemn rotund răşinos, în valoare de 3.956 lei, deţinut ilegal.
Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au acţionat pe DN 17, pe raza comunei Tiha Bârgăului, împreună cu organele silvice din cadrul Ocolului Silvic Tihuţa Colibiţa. Pe raza loc. Piatra Fântânele, a fost depistat un bărbat de 44 ani din Tiha Bârgăului, care transporta doi molizi tăiaţi ilegal. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2000 lei, şi a fost confiscat materialul lemnos în valoare de 208 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5