PREMIERĂ ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD: TEATRU ÎN DIRECT DE LA PALATUL CULTURII BISTRIȚA CU 2,4 MII DE VIZUALIZĂRI!

În județul Bistrița-Năsăud a avut loc o premieră cu transmisiunea live pe facebook a spectacolului de improvizație ,,Impro Show Bis” a Teatrului profesionist de proiecte ,,Liviu Rebreanu”, un gen de spectacol nou și inedit pentru publicul bistrițean. A fost spontan, imprevizibil și interactiv.

         Spectatorii prezenți în sală, dar și cei din mediul online s-au bucurat de o explozie de energie și distracție. Spectacolul a fost urmărit de peste 2.000 de persoane atât din municipiul Bistrița, cât și din alte orașe. Publicul prezent pe pagina oficială de facebook a Palatului Culturii Bistrița a fost extrem de activ și receptiv, venind cu diferite propuneri, teme și sugestii pentru exercițiile și jocurile actorilor Teatrului profesionist de proiecte ,,Liviu Rebreanu”. Spectacolul s-a bucurat de aprecieri și din partea telespectatorilor ”Sângeorz-TV”, care a preluat transmisia în direct.

          ,,Dacă înțelegi ce vreau să zic”, ,,Poveste în 4”  și ,,Poliglot” au fost doar câteva dintre jocurile care i-au amuzat copios pe spectatorii bistrițeni, convingându-i să participe și data viitoare la o nouă sesiune de bună-dispoziție și veselie a spectacolului ,,Impro Show Bis”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5