Premieră pe judeţ la Prundu Bârgăului

Primarul Dorul Crişan anunţă că unul dintre cele mai mari proiecte menite să fluidizeze traficul pe raza comunei Prundu Bîrgăului, amenajarea unui parking etajat în zona blocurilor “La Baltă”, este în plină execuție!

Fundația viitorului paking auto a fost turnată și în scurt timp, în funcție de vreme, începe și amenajarea parterului.

Proiectul “Modernizare și amenajare acces pietonal, acces rutier și spații de parcaje în zona blocurilor La Baltă în comuna Prundu Bîrgăului” este realizat cu fonduri din bugetul local, valoarea estimată a lucrărilor fiind 885.000 lei.

În această zonă se amenajează o parcare auto etajată, cu 60 de locuri de parcare - 32 de locuri la parter și 28 la terasă.

Proiectul prevede și realizarea unui număr de 81 de locuri de parcare la nivelul solului, totalizând 141 de locuri de parcare noi. Suprafața construită a parcării va fi de 737,49 m² iar durata de execuție este de 24 de luni.

Tot aici, Primăria Prundu Bîrgăului va realiza și lucrări de reamenajare urbanistică a zonei, modernizarea și amenajarea accesului pietonal și auto dar și amenajarea unui loc de joacă pentru copii în suprafață de 210,87 m² și a unui spațiu verde în suprafață de 2.940,95 m².

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5