Premiile „Dor de Dor”

Revista literară „Dor de Dor”, editată cu profesionalism de scriitorul Marin Toma, a ajuns la numărul 60. Publicaţia, cunoscută în rândul cititorilor, realizează un medalion 50 dedicat scriitoarei Emilia Ţuţuianu Dospinescu. Editorialul acestui număr este semnat de scriitorul Nicolae Rotaru şi vorbeşte despre statutul de muribund în România. Interesant este materialul semnat de Lucian Gruia, care face referire la cercetarea elaborată de Ion Filiciuc „Simptomuri politice în boala lui Eminescu”.

Bistriţa este prezent în acest număr prin scriitoarea Virginia Brănescu, laureată a Festivalului Dor de Dor”, care ne propune întâlnirea cu proza „Duminicile pictorului verde”, în care-l regăsim pe Nechita Bumbu. De asemenea, îi regăsim pe bistriţenii Marilena şi Gheorghe Toxin într-un material ilustrat semnat de Petruş Andrei, care vorbeşte despre festivalul care a avut loc la Ipoteşti.

Pe număr ce trece, revista „Dor de Dor” capătă noi conotaţii, integrându-se în topul celor mai frumoase reviste.

Comentarii

26/08/11 15:04
Mariana Gurza

Felicitari "DOR DE DOR" ! Felicitari organizatorilor! Calde urari de bine, ani binecuvantati, scriitoarei Emilia Ţuţuianu Dospinescu.

05/10/14 09:45
Ioan Grigorescu

Felicitari poetei Emilia Tutuianu!Este o binecuvantare tot ceea ce realizeaza. Un scriitor si un OM exceptional!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5