Preşedintele PSD BN, Radu Moldovan: Colaborarea cu ALDE va continua la nivel administrativ. PSD nu exclude pe nimeni!

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat Bistriţa-Năsăd susţine că decizia ALDE de a ieşi de la guvernare nu va afecta parteneriatul pe care cele două formţiuni îl au în plan administrativ la nivelul judeţului nostru.

         „Din punctul meu de vedere, colaborarea cu ALDE a fost foarte bună şi va continua. PSD  nu va exclude pe nimeni de la ALDE din structurile administrative, acolo unde facem echipă împreună. Nu ştiu ce va decide ALDE, dar, din punctul meu de vedere, îmi doresc continuarea colabărării cu ALDE, chiar pe termen lung, nu numai până la finalul mandatului”, a declarat liderul social-democraţilor bistriţeni.

         Radu Moldovan a adăugat că a luat act de decizia ALDE, decizie de care nu s-a bucurat, însă fiecare îşi vede de treabă  mai departe. Acesta a mai spus că posibilitatea ca un Guvern să cadă este tot timpul.

         „Dacă avem capacitatea ca măsurile din programul de guvernare pentru cetăţeni să poată fi implementate în continuare, atunci merită ca PSD săfacă orice tip de sacrificiu. Sunt politician la nivel local şi mi-e greu să ştiu ce s-a discutat acolo, dar alianţa cu ALDE va continua fără nicio rezervă.  Am discutat cu preşedintele Moniţa, am avut o discuţiecu domnul vicepreşedinte Ioan Ţintean, am avut o discuţie cu consilierii judeţeni, deciziile unanime ale noastre sunt să continuăm colaborarea.”, a menţionat Radu Moldovan.

         Preşedintele PSD BN a precizat că formaţiunea pe care o reprezintă este una democratică şi se poate decide la nivel central „orice”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5