Prietenii le-au făcut rost de dosare penale

Încredinţarea maşinii unei persoane care nu are permis de conducere este infracţiune, atrag atenţia poliţiştii. Chiar dacă legea este cunoscută, mulţi riscă atât pentru ei, cât şi pentru persoana pe care o lasă la volan, deşi nu are permis.

În acest sfârşit de săptămână, două astfel de cazuri au fost descoperite de poliţiştii rutieri. Prima depistată în trafic a fost o o tânără de 19 ani din Bistriţa. Deşi nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, fata se plimba cu maşina pe DJ 172G, în localitatea Jelna. Nu era singură, cu proprietarul autoturismului, un bărbat de 28 ani. Ambii au acum dosare penale...

Duminică după-amiaza, poliţiştii l-au depistat în trafic, pe DN 15A, în Dipşa, pe un bărbat de 45 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Autoturismul i-a fost încredinţat pentru a-l conduce de un bărbat de 27 ani din localitate. Şi în această cauză au fost întocmite dosare penale, cercetările fiind continuate de către Serviciul Rutier Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5