Prima ediţie a Târgului Mărţişorului a adus primăvara la Năsăud

Năsăudenii au trecut în număr mare pe la Târgul Mărţişorului, aflat la prima ediţie. În grădina Muzeului Grăniceresc Năsăudean, în ceas de primăvară, meşterii populari au venit cu produse hand made, cu mărţişoare, dar şi cu dulciuri aromate, astfel încât gama produselor din care au putut alege a fost una variată.
Au fost prezenţi: Mia Cantor , miere de la ,,Darul Florilor ", Mon Jardin-Patisserie, Mărioara Sever Mititean –picturi pe cutii, David Morar-”Micii Meseriași”, cadouri personalizate, Maria Luci Pop – artizanbat, bijuterii, care va promova și îndeletnicirile a două tinere, Geta Roș - Florăria Eco Flowers Boutique, Petru Gavril-Forever.

„Fiind prima ediţie, nu pot decât să spun că din punctul meu de vedere a fost un real succes pentru că nu este simplu să aduci o noutate în viaţa unei comunităţi. Impactul a fost unul pozitiv, cu succes pentru oraşul Năsăud şi mulţumim primarului Mircea Romocea şi directorului Muzeului – Lucian Vaida, pentru implicare. Pe lângă bucuria de a avea un târg din care să achiziţionezi mărţişoare pentru cei dragi, au fost şi momente artistice oferite de Maria Pop. Şi producătorii au fost mulţumiţi, darul florilor oferind ca mărţişor borcănele cu miere ce au fost achiziţionate inclusiv de elevii de şcoală pentru colegele lor. Le mulţumim tuturor şi promitem că asemenea surprize vor mai fi la Năsăud”, ne-a declarat Iulia Ionela Dragu, preşedinta Asociaţiei Mereu Împreună.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5